top of page

Աղցան, որը կդառնա ամանորյա սեղանի զարդը․ կստանաք Օձի բարեհաճությունը

  • Writer: Elen Hovsepyan
    Elen Hovsepyan
  • Dec 7, 2024
  • 1 min read
ree

Այս աղցանը պարզապես համեղ է: Ցանկացած տոնի համար! Տպավորիչ, հյութալի, համեղ, հագեցնող։ Դուք կարող եք ուղղակի աղցանը մատուցել աղցանամանի մեջ, սակայն խոհարարական օղակի դեպքում այն ​​շատ ավելի կոկիկ և էլեգանտ տեսք կունենա։հավի ֆիլե - 300 գշամպինիոններ - 300 գսոխ - 1 հատ.Կորեական գազար - 200 գսալորաչիր - 100 գպահածոյացված եգիպտացորեն - 200 գթթվասեր - 2 ճ.գ. լ.մայոնեզ - 2 ճ.գ. լ.աղ - ըստ ճաշակիշաքարավազ - 2 ճ.քացախ 9% - 1 ճ/գ

Հավի ֆիլն եփում ենք ջեռոցում, մժժ կտրատում ենք խորանարդներով։ Սոխը կտրատել քառորդ օղակների, դնել ամանի մեջ, լցնել եռման ջուր, ավելացնել աղ, շաքարավազ և քացախ, խառնել և թողնել մարինացվի 10-15 րոպե։ Սալորաչիրի վրա մի քանի րոպե լցնել եռացրած ջուր, ապա կտրատել շերտերով։ Շամպինիոնները կտրատել բարակ շերտերով և տապակել մինչև եփվեն։ Կորեական ոճով եգիպտացորենն ու գազարը դնել մաղի վրա՝ ավելորդ խոնավությունը հեռացնելու համար։ Խորը ամանի մեջ խառնել բոլոր պատրաստված բաղադրիչները, համեմել թթվասերով և մայոնեզով, լավ խառնել։ Աղցանը օղակի մեջ ենք դնում և դնում սառնարանը, կես ժամ հետո օղակը կարելի է հանել։ Մատուցելուց առաջ զարդարել

1/2407
bottom of page